Një infermier me termometër në dorë ndalon hyrjen e çdo personi të autorizuar për të hyrë në spitalin Infektiv.

Asnjë personel shëndetësor apo i autorizuar nuk lejohet të hyjë  pa bërë më parë matjen dhe nëse temperature është 37% ai kthehet mbrapsht. Kjo me qëllim parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Aktualisht po trajtohen 28 të prekur në spitalin infektiv, nga të cilët 3 janë në terapi intensive, njëri prej tyre është i intubuar.


/Ora News.tv/