Si shumë VIP-a shqiptarë që janë solidarizur dhe kanë kontribuar për njerëzit e prekur nga tërmeti edhe Angela Martini ka dhuruar 30 mijë euro.

Modelja ka ndarë me ndjekësit një foto ku tregon kontributin e saj për njerëzit që kanë ngelur pa shtëpi. Angela shprehet se nuk e ka bërë publike shumën e parave për publicitet por për të ndërgjegjësuar edhe të tjerët të ofrojnë ndihmën e tyre me aq mundësi sa kanë. Ajo shprehet se është shumë e dhimbshme një tragjedi kur flet gjuhën e saj.

Tragjeditë qënkan më të dhimbshme kur flasin gjuhën tënde…dhe e vetmja gjë për të cilën lutem këto ditë është Dashuri, Shpresë dhe Dritë për vendin tim. 

/Ora News.tv/