Alarm në njësinë bashkiake numër 2 në kryeqytet.

Një punonjës ka rezultuar pozitiv me coronavirus.

Puna është pezulluar deri të hënën pasi u është bërë tamponi punonjësve dhe do te pritet rezultati.

Pas rezultateve do të vendoset për mbylljen ose jo të punës në këtë institucion.

/Ora News.tv/