Një i ri 21-vjeçar ka pranuar sfidën e fundit që ka dalë në rrjetin social TikTok. Kjo sfidë quhet  “Coronavirus challenge” dhe ata që pranojnë duhet të lëpijnë një tualet publiki.

ata që pranojnë ta bëjnë duhet të lëpijnë një tualet publik.

Larz e pranoi këtë sfidë dhe lëpiu tualetin e një avioni. Disa ditë pas këtij veprimi atij iu shfaqën simptomat e koronavirusit.

Në videon që ai ka postuar ka marrë shumë kritika dhe shumë prej komentuesëve kanë thënë se mori dënimin që meriton.

Më herët, i riu ka treguar se si ka provuar të lëpijë akulloret dhe i ka lënë sërish në vendin e tyre.

/Ora News.tv/